Overdenksels

In onderstaande blogs schrijf ik over de psychologie van het moederen, persoonlijke ontwikkeling (als moeder en vrouw) en geef ik je hierbij tevens een (schaamteloos) kijkje in mijn hoofd. In mijn blogs deel ik graag mijn ervaringen en tips met jou. Overpeinzingen over vanalles en nog wat; vaak herkenbaar en met humor, zelden zonder zelfspot.

thumbnail 35A7585 removebg

Bekentenis; ik doe het met Andy, al een aantal weken

Ja, je leest het goed. Ik doe het met Andy. Het is al een aantal weken gaande. Misschien schrik je er wel van. Misschien ook niet. Misschien had je het wel al zien aankomen. Misschien ook niet. Ik in ieder geval wel.

Het begon onschuldig, een keertje uitproberen en testen. Het voelde goed. Nee het voelde eigenlijk heel erg goed, en smaakte naar meer.

Waarom ik uit een vliegtuig sprong

Juni 2015. Daar sta ik dan. Met m’n goed gedrag, btw-nummer, zorg- en reisverzekering, maar zonder zonnebrandcrème. In een gele niet-zo-flatterende overall. Op een afgelegen vliegveldje, een loods.

Waar een grappenmaker in wiens handen ik 10 minuten later letterlijk mijn leven zal leggen, mij uitlegt wat ik straks moet doen, en wat niet, als we zo meteen samen (vrijwillig) op 4 kilometer hoogte uit een vliegtuig kieperen. Ik glunder en ik gloei. Dit is het. Het gaat echt gebeuren. Op een doodnormale woensdagmiddag.