(Online) programma

 

Online Programma (NU MET LIVE WORKSHOP OCHTEND!!!!)

 

"Liefdevol Begrenzen van je Kind"

 

Zondag 4 juni ' 23 gaat deze 4-weekse cursus weer van start en duurt tot en met dinsdag 4 juli.

 

Mogelijk wil je je kind(eren) op een andere manier aansturen dan dat je nu doet. Ofwel je merkt dat straffen of dreigen met straffen niet of steeds minder werkt. Of misschien ben je nog maar net ouder en bewust bezig met de opvoeding van je kind, of zoek je een alternatief op de meer ‘mainstream’ gedragsmatige aanpak van straffen en belonen....

 

Dan je ben met deze cursus aan het juiste adres.Ik sta helemaal voor verbinding met je kind én jezelf. Authentiek leven, voorleven, aansturen en samenwerken. Ook met je kind(eren). Waarin alle emoties er mogen zijn, maar niet alle gedrag oké is, en grenzen dus nodig. Op een duidelijke, maar ook liefdevolle en respectvolle wijze. 

Kinderen zijn van nature meewerkend, alleen dat betekent niet dat ze áltijd zomaar meewerken. Daar zijn bepaalde voorwaardes voor nodig die in onze huidige tijd en maatschappij niet meer zo vanzelfsprekend zijn helaas. Verbinding met onze kinderen is een absolute basisvoorwaarde, dit en de andere voorwaarden om mee te werken komen uitgebreid aan bod in de cursus. Deze is tot stand gekomen nav heel veel terugkerende vragen in gesprekken met ouders. 

Wat ik heel vaak terug hoor in mijn coachgesprekken met ouders: 

“Mijn kind luistert niet als ik hem of haar iets vraag om iets wel of niet te doen.” 

“Ik wil niet meer zo vaak in strijd raken met mijn (kind)eren.” 

“Het voelt niet fijn om steeds zo boos te worden op mijn kind(eren) maar ik weet niet hoe ik het anders kan doen.” 

“Ik weet wel dat grenzen belangrijk zijn voor kinderen, maar hoe doe ik dat op een manier dat bij mij en bij ons gezin past?” 

“Hoe kan ik mijn kind begrenzen zonder straffen en belonen?” 

“Hoe ga ik om met een huilend of krijsend kind nadat ik hem of haar begrensd heb?” 

“Ik ben een zacht ei, ik zeg dat iets niet mag en daarna geef ik toch toe, ik voel me een slechte ouder” 

“Ik ben echt te moe om er constant ‘bovenop’ te zitten”. 

“Ik en het zat om steeds politie-agent te moeten spelen tussen mijn kinderen”. 

“Ik wil niet zo autoritair opvoeden zoals mijn ouders bij mij hebben gedaan”

Je bent niet de enige! Echt, het leven als ouder is soms een ware rollercoaster. Met een andere visie/mindset en een aantal handige inzichten en tools kan het écht anders. 

Hoe zou het zijn als: 

- Je niet elke ochtend hoeft te dreigen met ‘als je nu niet je kleren aan doet mag je geen filmpje kijken voor we naar school gaan’ 

- Je niet meer (zo vaak) uitflipt op je kind(eren) omdat ze je het bloed onder de nagels vandaan halen 

- Je kind(eren) doen wat je vraagt zonder dat je het 18 keer hoeft te herhalen? 

- je zonder strijd op tijd kunt vertrekken of je kind(eren) naar bed kunt brengen? 

- Er meer rust en verbinding is tijdens schakelmomenten 

- Je je kind(eren) de ruimte kunt geven om hun emoties te tonen nadat je een grens hebt gesteld, zonder dat je hoeft ‘toe te geven’? 

- Je een relaxtere manier hebt om je kind aan te sturen, zonder dat je hoeft te dreigen of te straffen? 

Wist je dat straffen en belonen op de korte termijn vaak wel werkt, maar op de lange termijn zijn kracht verliest, EN dat het de band met je kind kan schaden? Er is een andere manier, echt! 

En nee, dat betekent niet dat het altijd gemakkelijk is of zal gaan vanaf nu, maar wat gaat wel zo? Het opvoeden van kinderen is net het leven; met fijne en minder fijne momenten.

Daarom is er voor jou, jawel, je raad het niet :P, de online  cursus ‘Liefdevol Begrenzen van je kind’. 

WAT IS HET? 

In deze online cursus vertel ik je in 4 weken alles wat je moet weten over liefdevol begrenzen: wat het inhoudt, wanneer je ervoor kunt kiezen en hoé je dit doet. Met praktische voorbeelden en handige oefeningen. Je gaat niet alleen lezen, luisteren en kijken naar mijn video’s, je gaat vooral OEFENEN en aan de slag in de dagelijkse situaties met je kind(eren).  

Elke week komen de video’s en oefeningen aan het begin van die week oonline. Het is steeds opgebouwd uit sub-onderdelen, zodat je gemakkelijk 1 of 2 korte oefeningen of video’s tussendoor kunt kijken en doen, en niet in één keer een uur ermee bezig hoeft te zijn. Mag natuurlijk wel, maar de praktijk leert dat we het als moeder vaak moeten hebben van die 6x 5 minuten dan wachten op dat ene half uur aan het einde van de dag, als we al lang en breed uitgeblust en uitgeput zijn ;)

*Hoe het in z’n werk gaat:  

  Je volgt alles op je eigen tempo, met de mogelijkheid om in de online community tussendoor je vragen te stellen en ervaringen met andere ouders te delen onder de daarvoor bestemde posts. Dit hoeft niet uiteraard, maar is een optie. 

Verder is er in week 2 en week 4 een live groepscoaching van een uur, en tevens nog 2 weken nadat de cursus afgerond is, waarbij je al je vragen aan mij kunt stellen, en natuurlijk ook mee kunt ‘liften’, luisteren en leren op vragen van andere moeders. Deze wordten opgenomen. Als je er niet bij kunt zijn, kun je vooraf je vraag insturen en achteraf de opname terugkijken. 

Aan het einde van deze 4 weken zal zeker niet alles ‘opgelost’ zijn, maar heb je wel alle kennis, ervaringen en tools in handen om in de periode erna de ingezette verandering voort te zetten. Het is bedoeld om jezelf te sterken en ontwikkelen, niet om je afhankelijk te maken van mij, of welke methode of boek ook.  

VOOR WIE:

  • De ouder die zoekende is naar een effectieve, liefdevolle en afgestemde manier van het begrenzen van zijn of haar kind(eren). 
  • De ouder die bewust in het leven staat, niet bang is om naar zichzelf te kijken en ook buiten hun comfort zone durft te stappen. 
  • Je hoeft geen ‘voorkennis’ te hebben van het een of ander, alles wat je nodig hebt qua basiskennis leer je in deze cursus. 
  • Ook als je wel al voorkennis hebt over liefdevol begrenzen is deze cursus heel waardevol voor jou, als je het nog lastig vindt om het in de praktijk toe te passen of momenteel tegen zaken aanloopt (het ouderschap is immers één lange ‘fase’ van aaneengeschakelde ‘fases’ 😊
  • De cursus is niet leeftijd-specifiek, oftewel bij alle leeftijden wel toepasbaar, maar de meeste praktijkvoorbeelden passen het best bij kinderen tussen de 0 en 7. (twijfel je ivm de leeftijd(en) van je kind(eren), stuur me een berichtje, dan denk ik met je mee  

 Stap in in deze cursus en ga mee op reis in de wereld van opvoeden vanuit verbinding, afgestemd op jullie als gezin.

Nog even op een rijtje: 

>4 weken lang alles wat je nodig hebt om liefdevol te kunnen begrenzen zonder straffen en belonen, met ruimte voor ontladen 

>Elke week een nieuw thema met video’s en opdrachten (gemiddeld ben je hier een uur verspreid over de week mee bezig, het meeste oefenen vindt plaats in de dagelijkse situaties; namelijk in de aansturing van je kinderen wat je toch al doet

>Besloten community waar je kunt delen als je wilt (maar hoeft niet) 

>3 gezamenlijke online coachingsessies van een uur waarin je vragen aan mij kunt stellen 

>Digitaal werkboek van meer dan 40 pagina’s 

>Ruim 4 uur aan video’s (je houdt levenslang toegang*) 

>BONUS mooie achtergrond visuals/reminders voor je telefoon 

Ervaringen van eerdere deelnemers:

Gina, 36 jaar, moeder van 3 kinderen (7, 5 en 2 jaar)

5e73ebb7 ae59 4772 8cb3 1ff17b9f3828

"Wat een prachtige mix van theorie en praktijkvoorbeelden. Met vooral ook veel ruimte voor fouten bij jezelf en spel. Eefje nodigt uit om dieper in te gaan op jezelf en je eigen patronen. Ze helpt je de dingen anders te zien door iedere keer die spiegel voor te houden. Daarnaast geeft ze in zo'n mooie duidelijke bewoordingen weer hoe een kind de wereld beleeft en hoe je daar meer op kan inspelen. Ze laat door middel van filmpjes ook echt zien hoe je praktisch dingen kan doen. Het heeft me echt geholpen om meer in contact te komen met mijn eigen innerlijke kind en die ook meer te laten spelen. 3 kinderen opvoeden kan een struggle zijn maar ook zo leuk als je zelf weer zakt in het loslaten van al die dingen die moeten en meer gaat spelen.Echt ik gun iedereen deze cursus. Het brengt je zoveel inzicht en plezier. ❤️"

 

 

Lana, 36 jaar, moeder van 2 kinderen (3 en 1 jaar)

a6b6e598 fb59 484a 836f 143fea089a5c

"Deze cursus kan ik echt alle (aanstaande) ouders aanbevelen.
Er wordt wel eens gegrapt, dat bij het krijgen van een (eerste) kind, een handleiding fijn zou zijn.
Wat mij betreft, komt deze cursus van Eefje, hier aardig bij in de buurt.
Mijn bewustwording omtrent opvoeden is gegroeid. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan waar ik eerder nooit echt bij heb stilgestaan. Bij onze beide dochters ( één van 1 en één van bijna 3 ) heb ik vrijwel direct opgedane kennis in de praktijk kunnen brengen. 
Het - in of uit - verbinding zijn met je kind en het ontladen, zijn voor mij de meest waardevolle lessen geweest die ik heb geleerd en waar ik afgelopen periode, hier thuis ook het meeste mee geoefend heb. Wij willen niet anders meer!
Het is voelbaar met hoeveel passie, gedrevenheid en kunde Eefje deze cursus heeft ontwikkeld. Deze moeder heeft echt een missie!"
 
Imke, 45 jaar, moeder van 3-jarige
8ba942ee dc1e 4da2 b9aa 2c56d846f5af
"De cursus 'Liefdevol Begrenzen van Eefje heeft me zekerheid opgeleverd in het ouderschap. Verder begrijp ik meer waarom en wat er speelt bij mijn zoon".

QUANTA COSTA? 

De online cursus kost 199euro (incl BTW). Dit is inclusief een uitgebreid (digitaal) werkboek, alle video’s, de online community EN 3x een online groepscoaching van een uur met mij. 

En dat is nog niet alles, de ALLEREERSTE inschrijvers krijgen de LIVE workshop (t.w.v. 55 Euro, op vrijdag 23 juni van 9:30 - 12:00 u in Spaubeek) er GRATIS bij!

VIP plekken:

Ik heb deze ronde ook 3 VIP plekken, waarin je ALLES van het bovenstaande krijgt, PLUS twee 1-op-1 online sessies met mij PLUS onbeperkt je vragen stellen tussendoor via DM/mail.

Ik heb dus maar beperkt plek hiervoor, de investering hiervoor is 295 euro (incl BTW). 

DE VOLGENDE RONDE GAAT DE PRIJS WEDEROM OMHOOG**, dus claim nu je plekje nog tegen deze voorwaarden en dit tarief!

Ben jij klaar om dit ouderschaps avontuur samen aan te gaan? Of nog vragen over de cursus? Stuur me een DM op instagram of mail me!

*Levenslange toegang; zolang de cursus loopt en de intentie is lange termijn!

**Waarom gaat de prijs elke ronde omhoog? Omdat ik de curus blijf verbeteren en materiaal blijf toevoegen, waardoor de cursus ook steeds omvangrijker en waardevoller wordt.