1-op-1

 

persoonlijk coachingstraject  

 


Duur: 3 maanden
Waar: face to face (Heerlen) of online (via FaceTime/Skype/WhatsApp)

Loop je steeds tegen hetzelfde gedrag aan bij je kind(eren) of bij jezelf? Werkt je kind lastig mee, voel je je onzeker in het ouderschap of spelen er slaap- of gedragsproblemen? Vanuit bewust opvoeden kijken we samen naar wat er ONDER dit gedrag bij jou en of je kind(eren) ligt. 

Ik ben niet zo van het pleisters plakken. Geen gedragsmatige aanpak of quick fixes. Want dit zijn oplossingen die veelal niet duurzaam zijn. Voor nu ben je er even vanaf, maar het komt meestal als een boemerang weer terug. Met meer gedoe en strijd of stress. Liever niet. Daarom duiken we samen in de onderliggende wond.

Wat wordt er geraakt bij jou en je kind? Wat mag er gehoord of geheeld worden? Wat zijn dingen die je zelf kunt doen, voor jezelf of in de aansturing van je kind(eren) waardoor de dynamiek en jullie relatie en dus ook jullie gedrag kan veranderen? 

Minder strijd, meer rust.

Minder gedoe, meer plezier.

 

Ik werk vanuit de volgende uitgangspunten:

- Verbinding is de basis en altijd het uitgangspunt. Ik werk volgens de principes van bewust ouderschap, met ruimte voor alle emoties, mét liefdevolle grenzen, zonder straffen en belonen

- Kinderen die moeilijk DOEN, HEBBEN het moeilijk

- Iedere ouder doet wat hij kan, er is geen schuld of schaamte, wel verantwoordelijkheid nemen

- Perfect bestaat niet, we zijn allemaal mensen, er is altijd herstel mogelijk

- Het hoeft niet altijd groots of 'het roer om'. Vaak zetten kleine aanpassingen in visie of gedrag, consequent(er) toepassen al iets groots in gang. 

- Spel is een heel krachtig interventiemiddel, EN leuk

 

Deze coaching is persoonlijk afgestemd op jouw doelen en leven als moeder.Kosten: Vanaf €899 (incl. BTW), afhankelijk van het aantal sessies per maand, de omvang van jouw doel(en) én jouw voorkeur om offline- of online te werken. (Betaling in termijnen behoort ook tot de mogelijkheden).

Bij alle trajecten is onbeperkt mailen met mij inclusief. Verder werk ik steeds met concrete opdrachten rondom de sessies.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer info en mogelijkheden. 

1 234

Ik heb niet de illusie dat ik iedereen kan helpen. Daarom vind ik het belangrijk dat we 'matchen' en allebei vertrouwen hebben in de samenwerking die we aangaan. Graag maak ik dan ook eerst wat uitgebreider kennis met je, waarna we allebei voor ons zelf bepalen of we een samenwerking aangaan. Je kunt hier een kosteloos en vrijblijvend online kennismakingsgesprek van 30 minuten bij me boeken. Het verplicht je tot niks.

Alvast wat meer lezen over mij? Klik hier

 

____________________________________

NIEUW: 

De Boost coach sessies speciaal voor moeders (maar vaders zijn ook welkom hoor ;)).

 

Geen tijd, geld, energie of vragen voor een lang coachtraject maar heb je wel behoefte aan wat ondersteuning? Dan is de kortere Boost coaching ideaal voor jou! In 2 coach sessies van 45 minuten coach ik je dmv vragen, spiegelen en het geven van inzichten, praktische tips en overwegingen naar de antwoorden op jouw persoonlijke vragen, struggles of onzekerheden.

Soms heb je nood of behoefte aan iemand die met je meedenkt rondom hoe je zaken aanpakt als moeder. Iemand die wat verder van je af staat, die objectief kan meevoelen en denken over wat er gebeurt in de interactie tussen jou en je  kind(eren).

Zonder een lange serie aan gesprekken te hoeven voeren, maar wel op de lange termijn focussen in hoe je zaken aan wilt pakken als moeder. Als je voelt dat het anders kan. Je het anders wilt.

Geen quick fixes, maar meer vanuit je gevoel en intuïtie als moeder, meer leven en opvoeden op een manier die past bij jou en je gezin.

Die jou kan spiegelen in wat je doet of niet doet, zegt of niet zegt en wat dit betekent voor jou en je kind(eren). Die je praktische tips geeft zonder te zeggen wat je moet doen. Door aan te sluiten bij jou als persoon en als moeder. 

Daarom ontwikkelde ik de Boost sessies speciaal voor moeders. 2 sessie van 45 minuten (online of live). Waarin je een flinke ‘boost’  krijgt als vrouw en als moeder, waarna je zelf weer verder op weg kunt. Jij bepaalt de inhoud van de sessies, je bent vrij om je vragen en onzekerheden te delen die voor jou op dat moment het belangrijkste zijn.

Waarin we kunnen inzoomen op de zaken waar jij op dat moment tegenaan loopt. Zoals bijvoorbeeld:

  • Meer rust en en ontspanning ervaren in het moederschap
  • Wat je kunt doen als je kind structureel niet 'meewerkt' met bijv tanden poetsen, aankleden, ergens weg of naartoe gaan
  • Hoe je je kind kunt ondersteunen in een gezonde emotionele ontwikkeling en helpt met het 'ontladen' en doorvoelen van emoties
  • Hoe je een meer ontspannen ochtendroutine creëert
  • Hoe je je kind kunt aansturen zonder straffen en belonen
  • enz

Wat houdt het in? 

-Omdat ik het belangrijk vind dat we beiden een goed gevoel hebben bij onze samenwerking, plannen we allereerst een korte kennismaking van 15 minuten (kosteloos). Dit is nog geen coachessie, dit is puur om jouw situatie en vragen helder te krijgen, waarin we beiden kunnen ‘proeven’  of we denken dat het een match is. Waarin jij jouw vragen kunt stellen, jouw overwegingen/twijfels kunt delen over wel of niet de coaching aan gaan. Dit is overigens ook een goed idee om zo’n call van 15 minuten te plannen als je nog twijfelt over wel of geen coaching bij mij, het is kosteloos en geheel vrijblijvend.

-Als we allebei een ‘go’ voelen plannen we de 2 (online) sessies van 45 minuten, meestal met zo’n 2 a 3 weken ertussen, zodat je ook genoeg tijd hebt om aan de slag te gaan met hetgeen we bespreken in de eerste sessie.

-Vooraf stuur ik je een korte vragenlijst per mail zodat we direct aan de slag kunnen tijdens ons eerste gesprek

Kosten: 199 euro (inclusief btw) (eventueel ook in 2 termijnen te betalen). Er zijn maar beperkte plekjes vrij, dus boek snel een online kennismaking bij me in of claim gelijk je plekje.

 

Wat anderen moeders ervaarden:

Perzik Geel en Paars Kunstig Reizen Influencer Freestyle Kunst Instagram Highlight Cover Set 2

 

 

 Perzik Geel en Paars Kunstig Reizen Influencer Freestyle Kunst Instagram Highlight Cover Set 3

 

 

IMG 1626

 
Laat mij je helpen, we ploeteren al te vaak alleen en te lang door. Boek gelijk je KENNISMAKINGSCALL bij mij in, tot snel.