1-op-1

 

persoonlijk coachingstraject  

 


Duur: 3 maanden
Waar: face to face (Brunssum) of online (via FaceTime/Skype/WhatsApp)

Het ouderschap overweldigend? Je bent niet alleen. Coaching helpt je om er op een andere manier te kijken naar en op een fijnere manier om te gaan met gedachten en gevoelens, die met name die eerste periode van het ouderschap je hele wereld op z'n kop zet.

Uit ervaring weet ik dat de antwoorden allang in jezelf (verstopt) zitten. Om deze (weer) naar boven te krijgen is coaching een zeer goed middel om je weer vooruit te krijgen. Niet alleen op dit moment, maar door het ontwikkelen van inzichten en handvatten waar je de rest van je leven profijt van hebt. Ik geef je dan ook geen praktische tips voor je kindje in wat je wel of niet 'zou moeten' doen rondom slapen/voeding/opvoeding etc, ik leer je juist (weer) op je eigen gevoel te vertrouwen, zodat je voor jezelf een goed afgewogen richting kunt kiezen en vol vertrouwen deze kunt volgen, en op deze 'weg' alles wat daarbij kunt kijken zo goed mogelijk kunt 'handelen'.

Met zelfinzicht en het vergaren van de handige en onmisbare vaardigheden als basis werk je in 3 maanden toe naar jouw doel (die we samen in de eerste sessie concreet formuleren), waarbij belangrijke kernwaardes zijn (weer) écht jezelf (durven) zijn en op jezelf te vertrouwen in alles wat je doet. Maar dan nu ook in je (nieuwe) rol als moeder. 

Deze coaching is persoonlijk afgestemd op jouw doelen en leven als moeder.Kosten: Vanaf €689 (incl. BTW), afhankelijk van het aantal sessies per maand, de omvang van jouw doel(en) én jouw voorkeur om offline- of online te werken. (Betaling in termijnen behoort ook tot de mogelijkheden).

Bij alle trajecten is onbeperkt mailen met mij inclusief. Verder werk ik steeds met concrete opdrachten rondom de sessies.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer info en mogelijkheden. In juni 2021 komen er weer 2 plekjes vrij.Ik heb niet de illusie dat ik iedereen kan helpen. Daarom vind ik het belangrijk dat we 'matchen' en allebei vertrouwen hebben in de samenwerking die we aangaan. Graag maak ik dan ook eerst wat uitgebreider kennis met je, waarna we allebei voor ons zelf bepalen of we een samenwerking aangaan. Je kunt hier een kosteloos en vrijblijvend online kennismakingsgesprek van 15 minuten bij me boeken. Het verplicht je tot niks.

Alvast wat meer lezen over mij? Klik hier

 

____________________________________

NIEUW: VANAF MEI 2021

De Booster Coach sessies speciaal voor moeders.

 

Geen tijd, geld, energie of vragen voor een lang coachtraject maar heb je wel behoefte aan wat ondersteuning? Dan is de Booster coaching ideaal voor jou! In 2 coach sessies van 45 minuten coach ik je dmv vragen, spiegelen en het geven van inzichten, praktische tips en overwegingen naar de antwoorden op jouw persoonlijke vragen, struggles of onzekerheden.

Soms heb je nood of behoefte aan iemand die met je meedenkt rondom hoe je zaken aanpakt als moeder. Iemand die wat verder van je af staat, die objectief kan meevoelen en denken over wat er gebeurt in de interactie tussen jou en je  kind(eren).

Zonder een lange serie aan gesprekken te hoeven voeren, maar wel op de lange termijn focussen in hoe je zaken aan wilt pakken als moeder. Als je voelt dat het anders kan. Je het anders wilt.

Geen quick fixes, maar meer vanuit je gevoel en intuïtie als moeder, meer leven en opvoeden op een manier die past bij jou en je gezin.

Die jou kan spiegelen in wat je doet of niet doet, zegt of niet zegt en wat dit betekent voor jou en je kind(eren). Die je praktische tips geeft zonder te zeggen wat je moet doen. Door aan te sluiten bij jou als persoon en als. moeder.

Daarom ontwikkelde ik de Booster sessies speciaal voor moeders. 2 sessie van 45 minuten (online of live). Waarin je een flinke ‘boost’  krijgt als vrouw en als moeder, waarna je zelf weer verder op weg kunt. Jij bepaalt de inhoud van de sessies, je bent vrij om je vragen en onzekerheden te delen die voor jou op dat moment het belangrijkste zijn.

Waarin we kunnen inzoomen op de zaken waar jij op dat moment tegenaan loopt. Zoals bijvoorbeeld:

  • Meer rust en en ontspanning ervaren in het moederschap
  • Wat je kunt doen als je kind structureel niet 'meewerkt' met bijv tanden poetsen, aankleden, ergens weg of naartoe gaan
  • Hoe je een meer ontspannen ochtendroutine creëert
  • enz

Wat houdt het in? 

-Omdat ik het belangrijk vind dat we beiden een goed gevoel hebben bij onze samenwerking, plannen we allereerst een korte kennismaking van 15 minuten (kosteloos). Dit is nog geen coachessie, dit is puur om jouw situatie en vragen helder te krijgen, waarin we beiden kunnen ‘proeven’  of we denken dat het een match is. Waarin jij jouw vragen kunt stellen, jouw overwegingen/twijfels kunt delen over wel of niet de coaching aan gaan. Dit is overigens ook een goed idee om zo’n call van 15 minuten te plannen als je nog twijfelt over wel of geen coaching bij mij, het is kosteloos en geheel vrijblijvend.

-Als we allebei een ‘go’ voelen plannen we de 2 (online) sessies van 45 minuten, meestal met zo’n 2 a 3 weken ertussen, zodat je ook genoeg tijd hebt om aan de slag te gaan met hetgeen we bespreken in de eerste sessie.

-Vooraf stuur ik je een korte vragenlijst per mail zodat we direct aan de slag kunnen tijdens ons eerste gesprek

Kosten: normaliter: 189 euro, echter nu tijdelijk voor 99 euro (eventueel ook in 2 termijnen te betalen). Deze prijs geldt tot en met maandag 7 juni 2021 en er zijn maar beperkte plekjes vrij, dus boek snel een online kennismaking bij me in of claim gelijk je plekje.

 

Wat anderen moeders ervaarden:

Diana, 36 jaar, mama van twee meiden van 4 en 6

Ik heb de coachgesprekken met Eefje als heet prettig ervaren. Eefje is heel toegankelijk en open en sluit goed aan bij de ander. 

De gesprekken waren zeer leerzaam en ik vind het prettig dat we vooral aan de hand van dagdagelijkse voorbeelden aan de slag gingen, waardoor de tips ook direct in de praktijk toepasbaar zijn. 

Bij ons was het ochtendritueel bijvoorbeeld een moment waarop we hebben ingezoomd. Het belangrijkste wat ik hierover heb meegenomen is; waarom wil IK bepaalde dingen op een bepaalde manier doen? Door onze dochter meer ruimte te geven en/of haar keuzes te geven en ook door de inzet van humor. Verloopt het ochtendritueel nu een stuk aangenamer voor iedereen.

Al met al hebben de gesprekken veel mooie inzichten op geleverd en praktische toepasbare tips voor in de praktijk! En hierdoor kan ik ook meer opvoeden zoals ik dat zou willen; meer vanuit verbinding.

 

Ramona, 34 jaar, samen met Ruud en ouders van Bob 2,5 jaar

De coachgesprekken met Eefje heb ik ervaren als prettig. Met name omdat het geheel zonder oordeel gebeurde en het zette mij actief aan het denken over mijn eigen verwachtingen naar mijn zoontje, mijzelf, bepaalde situaties en ik kwam meer te weten over de ontwikkelingsfase van jonge kinderen.

Ik vond het vooral erg fijn dat Eefje door vragen te stellen mij spiegelde of mijn verwachtingen wel reëel waren en of hetgeen wat ik verwachtte van Bob iets was wat ík graag wilde of iets was om Bob te helpen. En dat zijn toch ingewikkelde dingen die je soms niet zelf kunt bedenken. Het lijkt allemaal zo simpel, maar een spiegel zo nu en dan laat je toch een andere kant zien van waarom je iets ‘verwacht’ of ‘gedaan wilt krijgen’.

Een voorbeeld hiervan wat in de coaching aan bod is gekomen is het samenspelen met andere kinderen. Het kwam wel eens voor dat het delen van speelgoed dan een issue was voor Bob. Graag wilde ik leren wat een goede aanpak is om hem mee te nemen in de wereld van het delen van speelgoed en samen spelen. Uit ons gesprek bleek dat op de leeftijd van 2,5 jaar het eigenlijk nog te vroeg is om dit van een kind van 2,5 te verwachten, simpelweg omdat dit nog niet in de lijn van de ontwikkeling van het kind ligt. Dat wetende hielp al enorm om mijn verwachtingen bij te stellen en op een andere, voorbereidende en spelende manier in de toekomst die situatie te benaderen en Bob en de andere kinderen daarin mee te nemen.

 

Laat mij je helpen, we ploeteren al te vaak alleen en te lang door. Boek gelijk je KENNISMAKINGSCALL bij mij in, tot snel.