1-op-1

 

persoonlijk coachingstraject  

 


Duur: 3 maanden
Waar: face to face (Brunssum) of online (via FaceTime/Skype/WhatsApp)

Het ouderschap overweldigend? Je bent niet alleen. Coaching helpt je om er op een andere manier te kijken naar en op een fijnere manier om te gaan met gedachten en gevoelens, die met name die eerste periode van het ouderschap je hele wereld op z'n kop zet.

Uit ervaring weet ik dat de antwoorden allang in jezelf (verstopt) zitten. Om deze (weer) naar boven te krijgen is coaching een zeer goed middel om je weer vooruit te krijgen. Niet alleen op dit moment, maar door het ontwikkelen van inzichten en handvatten waar je de rest van je leven profijt van hebt. Ik geef je dan ook geen praktische tips voor je kindje in wat je wel of niet 'zou moeten' doen rondom slapen/voeding/opvoeding etc, ik leer je juist (weer) op je eigen gevoel te vertrouwen, zodat je voor jezelf een goed afgewogen richting kunt kiezen en vol vertrouwen deze kunt volgen, en op deze 'weg' alles wat daarbij kunt kijken zo goed mogelijk kunt 'handelen'.

Met zelfinzicht en het vergaren van de handige en onmisbare vaardigheden als basis werk je in 3 maanden toe naar jouw doel (die we samen in de eerste sessie concreet formuleren), waarbij belangrijke kernwaardes zijn (weer) écht jezelf (durven) zijn en op jezelf te vertrouwen in alles wat je doet. Maar dan nu ook in je (nieuwe) rol als moeder. 

Deze coaching is persoonlijk afgestemd op jouw doelen en leven als moeder.Kosten: Vanaf €599 (incl. BTW), afhankelijk van het aantal sessies per maand, de omvang van jouw doel(en) én jouw voorkeur om offline- of online te werken. (Betaling in termijnen behoort ook tot de mogelijkheden).

Bij alle trajecten is onbeperkt mailen met mij inclusief. Verder werk ik steeds met concrete opdrachten rondom de sessies.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer info en mogelijkheden. In januari 2021 komen er weer 2 plekjes vrij.Ik heb niet de illusie dat ik iedereen kan helpen. Daarom vind ik het belangrijk dat we 'matchen' en allebei vertrouwen hebben in de samenwerking die we aangaan. Graag maak ik dan ook eerst wat uitgebreider kennis met je, waarna we allebei voor ons zelf bepalen of we een samenwerking aangaan.

Alvast wat meer lezen over mij? Klik hier