e-book Liefdevol Begrenzend de zomervakantie door

NIEUW!!

Het zeer complete en waardevolle e-book: "Liefdevol Begrenzend de zomervakantie door'

 

IMG 0584

 

Zo’n schooljaar is toch eigenlijk net niks hè, drie keer met je ogen knipperen en het is weer (grote)(zomer)vakantie. Heerlijk 6 (of 3 of 4 of 8) weken de kinderen thuis, 24/7 samen. Maar dus ook.. ‘shiiiiittt, 24/7 sámen.

‘Het is een vloek en een zegen’ hoor ik heel vaak terug, en dat herken ik stiekem ook soms wel hoor. Ze zijn heerlijk die kinderen, maar we kunnen ze ook regelmatig achter het behang plakken. 

Tel daarbij op dat alle regelmaat weg is, structuur weg of veranderd, langer licht buiten, warmere temperaturen en teveel (of juist te weinig) te doen.. Het kan soms zo pittig zijn en dan is een stuk voorbereiding én weten wat je kunt doen op moment suprême heel handig en welkom.

In dit e-book vind je een enorme bak aan praktische tips, situaties en achtergrondinformatie om de zomervakantie liefdevol begrenzend door te komen. Betekent dit dat je dit jaar dan eens écht rust aan je kop hebt zonder ruziënde kinderen (of ouders met kinderen), zonder gezeur en waarin alles relaxt en in flow loopt? Ehh.. daar kan ik volmondig NEE op zeggen. Want ook de lastigere momenten horen bij het leven, zéker een leven met kinderen. Dat is ook het hele idee van opgroeien en opvoeden naar mijn idee; je hoeft niet te streven naar perfectie of alles ‘goed doen’ (wat dat ook moge zijn), maar juist leren omgaan en je kind leren omgaan met het feit dat dingen niet altijd zo lopen zoals je had gehoopt of gewild. En hoe je daar dan mee om kan gaan. Dat je niet altijd blij of vrolijk hoeft te zijn of doen, en je net zo goed boosheid, angst of frustratie mag ervaren. 

Wat je dan wel uit dit e-book kunt halen:

 • Waardevolle achtergrondinformatie over de ontwikkeling van kinderen zodat je je verwachtingen en planning/activiteiten hierop aan kunt passen
 • Basisinformatie over hoe je liefdevol kunt begrenzen zonder straffen en belonen
 • Basisinformatie over ontladen in combinatie met het stellen van liefdevolle grenzen
 • Hoe om te gaan met verschillende behoeftes tussen kinderen (o.a. verschil in temperament/leeftijd/ontwikkelingsniveau)
 • Hoe je óók met kinderen 24/7 thuis (extra) tijd voor jezelf kunt creëren 
 • Hoe je op een relaxtere manier om kunt gaan met constant ‘aan’ staan
 • Hoe je voorkomt dat je vaker uit je slof schiet doordat je sneller overprikkeld raakt met je kind(eren) thuis (en te weinig rustmomenten voor jezelf)
 • Hoe je in de behoeften van je kinderen én die van jezelf kunt voorzien (ook met jonge kinderen!)
 • Hoe je moeilijkheden voor kunt zijn met het vooraf uitdenken van een planning/overzicht
 • Veel praktische voorbeelden over de inzet van verbindend spel in de vakantie
 • Hoe je je kind(eren) voor kunt bereiden op de vakantie en ook op terug naar school gaan
 • Tips voor liefdevol begrenzen en aansturen OP vakantie (denk aan hoe ga je om met een krijsende peuter in een overvol vliegtuig, hoe zorg je ervoor dat je zelf ook een keer rustig een ijsje kunt eten/ wijntje kunt drinken)
 • Tips voor een veelheid aan moeilijkheden waar je tegenaan kunt lopen in de vakantie, zoals kinderen die zich vervelen, steeds zeuren om ijsjes/snoepjes/uitjes, kinderen die nergens heen willen, kinderen die alleen maar willen gamen/filmpjes kijken, kinderen die moeilijker slapen in de vakantie.

 

BONUS: Overzichtssheet met concrete tips voor een zo comfortabel mogelijke autoreis met (een)(kleine) kind(eren) (ook voorbereiding meenemen, aftel/af knip kalender bijv)

BONUS: Overzichtssheet met concrete tips voor een zo relaxt mogelijke vlucht met kind(eren) 

BONUS: Overzichtssheet met concrete tips voor een zo relaxt mogelijk uitje met (jonge) kind(eren)

BONUS: 5 begeleidende video’s bij het e-book. 

 

En dat alles voor slechts €29 (inclusief BTW). Sta je op de wachtlijst? Dan is er en nóg scherpere prijs EN mooie extra's.

   
Koop hem hier

 

Veel gestelde vragen:

 • Hoelang ben ik bezig met het e-book en de video’s? 

Je bent zo'n 1 a 1,5 uur bezig met het boek doorlezen, de video’s kijken en de opdrachten/tips hierin te maken en toe te passen. Maar het is zo opgedeeld dat je dit makkelijk verdeeld kunt doen over meerdere momenten van 5 a 10 minuten (want wie heeft er 1 a 2 uur achter elkaar met kinderen om je heen ;)). Vervolgens pas je natuurlijk de dingen dagelijks toe in de aansturing van je kinderen, de situaties komen vanzelf J Dus daar hoef je geen extra tijd aan te besteden, wél wat extra schakeltijd voor jezelf om bewust(er) dingen te doen zodat je zaken op een andere manier dan altijd aan kan vliegen.

 • Ik sta op de wachtlijst van de cursus ‘Liefdevol Begrenzen van je kind’, en zie nu dit voorbij komen. Kan ik ook dit e-book kopen ipv de cursus?

Allereerst; leuk dat je interesse hebt in de online cursus! In het najaar gaat er weer een volgende ronde starten. Dit e-book gaat specifiek over de zomervakantie en is vooral een aanvulling op de cursus. Er is een hele kleine overlap in de basis van liefdevol begrenzen en wat info over de spelinzet, maar verder zitten er vooral hele concrete voorbeelden in rondom de vakantie die niet in de cursus zitten. Daarnaast is de cursus weer veeeel uitgebreider omdat deze niet enkel focust op de vakantie maar over het gehele leven en daar zit ook alle (achtergrond)informatie in over Liefdevol begrenzen en opvoeden zonder straffen en belonen. 

 • Ik heb de cursus ‘Liefdevol Begrenzen van je kind’ gevolgd/ik volg nu de cursus ‘Liefdevol Begrenzen van je kind’, is het dan nog wel waardevol voor mij of heb ik voldoende aan de cursus?

Ja, dit is dan zeker nog waardevol. Je kunt dit e-book zien als een aanvulling op de cursus (maar het is niet nodig om de cursus vooraf al gevolgd te hebben). Het gaat echt heel specifiek over de zomervakantie, met weer hele andere voorbeelden dan die in de cursus aan bod komen. De cursus is veel uitgebreider. In dit e-book komt er een hele kleine overlap naar voren in (basis, dus lang niet zo uitgebreid als in de cursus) wat liefdevol begrenzen en ontladen is en natuurlijk manieren van verbindend spel hierin. Daarnaast gaat dit e-book ook heel erg in op de voorbereiding van de vakantie, wat eveneens niet in de cursus zit. 

 • Voor welke leeftijden is dit e-book geschikt?

In principe is het toepasbaar voor kinderen in alle leeftijden die naar school gaan. Echter, ook als je jongere kindjes hebt die naar opvang/peuterspeelzaal of opa en oma gaan bijvoorbeeld en straks ineens langer thuis zijn/jullie meer samen zijn dan normaal, is het zeker ook heel waardevol. Ik zou zelf zeggen van 4-12 jaar is de meest ideale leeftijd. Voor kinderen ouder dan 12 ook, maar het is minder specifiek geschreven richting pubers. Als je twijfelt, stuur me zeker even een berichtje dan denk ik vrijblijvend met je mee. 

 • Krijg ik er een geprinte versie bij of kan ik dit krijgen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je kunt het natuurlijk wel altijd zelf uitprinten als je dat fijn vindt. 

 • De vakantie is hier nog niet begonnen, is het dan wel handig om het nu al te kopen of kan ik beter wachten?

Juist heel goed om het nu te kopen! Een deel van het e-book gaat juist over een goede voorbereiding om het jezelf zo makkelijk en relaxt mogelijk te maken. 

 • Mijn kind is de helft van de tijd bij zijn vader/moeder, is het dan wel waardevol genoeg voor mij om het e-book te kopen?

Jazeker, het is alsnog een groot deel van de tijd dan bij jou en je kunt dan zeker heel veel toepassen samen. Ook kan het voor je kind(eren) ook juist heel fijn zijn om (samen) voor te bereiden hoe de vakantie uit ziet, als ze op 2 verschillende plekken zijn.

 

Koop hem hier